Miscellanea

בית החווה המודרני הנוסף, המתייעל והמשודרג

instagram viewer

כשזוג רכש בית חווה בדחף לפני 25 שנה, הם שאלו מה החקלאים המקוריים היו עושים לפני שהתמודדו עם שיפוצים

כבוד ליושרה של בית

צילום: טריה ג'ובאן

בתים לא בנויים להיות יצירות מוזיאון. הטעם משתנה, חומרים חדשים מגיעים, וכל בעל מקבל את ההחלטה אם המקום צריך אמבטיה נוספת - או מסוק. אז עדיף לא להתקרב לבית שנרכש לאחרונה עם כפפות ילדים ופחד משינוי, נכון?

ובכן, זה תלוי, מציעה לין ליליאן, שמילאה תפקיד מוביל בשיפוץ בית החווה של משפחתה, בוורוויק, ניו יורק. בשום אופן היא לא תעביר את המטבח בחזרה למרתף, שם, ככל שניתן להעלות על הדעת, זה היה אוסף עשן בערך בזמן שעבר ג'ורג 'וושינגטון בעיר. והיא לא התכוונה לכסות את הקורות המקוריות של חדר האוכל שנפרצו ביד, שאותה הבעלים הקודם חשף להשפעה רבה. יחד עם זאת, "לא רצינו שיפגעו שלמות הבית", היא אומרת. "לא רצינו להזיז קירות או להוריד אותם או להכניס תקרת קתדרלה." בעיצוב שלה במטבח מהמאה ה -21, היא שאלה את האדריכל שלה, ג'ף דגראו, "מה יהיה לחקלאים המקוריים בוצע?"

שאלה מעניינת, כפי שמתברר.

אדריכל ומעצב מטבחים:ג'ף דגראו, דגרא ואדריכלים דהאן, מידלטאון, ניו יורק

קבלן כללי ויוצר: דיוויד ברטנובסי, וורוויק, ניו יורק; 845-987-0067.

Catchall דלת כניסה

צילום: טריה ג'ובאן

שורש בעיירה הידועה במסגרות התפוחים ובשדות הבצל שלה, בית חמישה חדרי השינה והשלושה אמבטיות עמד בבירור בפני תקיפות חוזרות ונשנות לפני לין ובעלה, מיטש, קנו את זה בדחף לפני 25 שנה, כשהיו יוצרים צעירים מאטלנטיק סיטי, ניו ג'רזי, להיום. החברה ההיסטורית המקומית הדביקה את הבית עד סוף המאה ה -18 או תחילת המאה ה -19, אך איש לא ידע מתי האח והארובה המקוריים נעלם, המדרגות הראשיות והחלונות הקדמיים רכשו את הפרו-קולוניאליות שלהן, ומרפסת עטפה את עצמה חֲזִית. או מדוע בבית של 2,900 רגל מרובע היו שלוש דלתות כניסה.

מה שמוביל לשאלה הקשורה אם האותנטיות היא המטרה שלך, איזו מהחידושים החורפים של בית אתה שואף לשמר?

מוצג: חדר הבוץ החדש, עם רצפת אבן הכחול ידידותית למגפיים ווים ומדף למעילים וכובעים, מעביר אורחים, ילדים וחיות מחמד כאחד לכיוון המטבח החדר לכולם.

ווים:חומרה לשיקום

צֶבַע:בנימין מור

קוטג 'האץ', טווח מסחרי

צילום: טריה ג'ובאן

דבר אחד נראה ברור: אחרי שנים במקום הישן והטיוטני, בעלי הבית האחרונים היו מוכנים להטיל עליו חותם משלהם. "המטבח היה כל כך זעיר, לא ניתן היה לפרוק את מדיח הכלים מבלי לחסום את הדלת", נזכרת לין. "לא היה מקום לשים את המגפיים שלך. החיים התגוררו רק בחלק אחד של הבית כי לא הייתה זרימה. "בקומה השנייה, הפריסה הייתה כל כך מביכה שהיית צריך ללכת מחדר שינה אחד למשנהו כדי להגיע למדרגות הראשיות.

כבר אין לי מושג בן 20 שמשהו שקנה ​​את המקום לפני שבדק את המרתף על רצפת העפר או המקומי בתי ספר, לזוג היו כעת שלושה ילדים, פסל של חיות מחמד וחיי חברה עמוסים, שחלקם הגדול סובב סביב תַנוּר. הם אהבו את קירות הגבס המקוריים, את החריקות והצניחות האטמוספריות, את הכיף לספר לחברים שיש להם "חדר לידה" מהמאה ה -18. אבל, אם לפרנס את שמו של סרט שעליו עבד מיץ 'באותה תקופה, משהו היה חייב לָתֵת.

מוצג: על ידי הוספת בגב, בעלי הבית - טבחים רציניים ובדרנים מושבעים - הצליחו ליצור מרחב איסוף נדיב עם גימורים שחוגגים פונקציה מקצועית ומסורתית סגנון מטבח לא מאובזר.

מנורות ותליונים לתליון:אסם חרס

משטחי עבודה:M. טיקסיירה סבון

כִּיוֹר:רוהל

ברזים:דורנברכט

רַצָפוּת:יער עתיק וינטאג '

נוסף על Over Time

צילום: טריה ג'ובאן

"אחת מאותן סופות השלג הנוראות עודדה אותנו ללכת לבקר את ג'ף," אומרת לין. "זה גרם למרפסת להתחיל להיפרד מהבית". יתרה מכך, הם היו זקוקים לשדרוגים לגג, לבידוד ול- מערכות חימום וקירור, בתוספת אמבטיות חדשות, אולי חדר בוץ, בהחלט מטבח גדול יותר, יותר פרטיות למעלה, אולי אפילו מאסטר סְוִיטָה. "זה התחיל כתוספת בחזרה", אומר מיטש, "ופשוט גדל".

תוך התעלמות מכלל חשוב-חברים לא נותנים לחברים לשכור חברים-בני הזוג הביאו לא רק את השכן הסמוך DeGraw אלא גם את חברם הוותיק, הקבלן הכללי דייויד ברטנובסקי.

דגרא ערך תוכניות להוספה ולתיקונים שמטרתם לפתוח נתיבי תנועה למעלה ולמטה - ומיד החל להתעסק בהם. "זה היה בית כל כך נפלא", הוא אומר בטקט. "רציתי לקבל את ההתאמה וההיקף הנכונים ולא להציף אותה".

מוצג: התוספת המחזיקה את חדר המשפחה עלתה במאה ה -19 על גבי רצפת עפר עם גפי עצים לקורות. ציור הווינס הוא בתחילת המאה ה -20, והקורות החשופות נוספו במהלך "עדכון" באמצע המאה ה -20. אבל, אומר האדריכל ג'ף דגראו, "איננו יכולים להבין מתי או מדוע הכניסו את הדלת הזו", צבוע כעת באדום מבחוץ.

ספות:אסם חרס

שולחן קפה:סטיקלי, אאודי ושות '

שילוב של חדש וישן

צילום: טריה ג'ובאן

ברטנובסקי הרגיש כך, בערך. אבל הוא לא ראה טעם לרומנטיות את מה שמצא תוך קילוף של ציפוי האלומיניום וחיטוט מסביב לאבן היבשה. "כשהתחלנו בשיפוץ, הייתה לנו פגישה ואמרתי שיש בעיות מבניות גדולות", הוא נזכר. "אדמות הבוצה היו רקובות. פוסט אחד שלם נעלם. הבעלים הקודמים לא טיפלו היטב בבית. זֶה זו ההיסטוריה שלה. "אולי, הוא הציע, הגיע הזמן לקבורה בטוב טעם.

שתיקה.

כמה ימים לאחר מכן, לין התקשרה בחזרה. היא ומיץ 'חשבו על זה הרבה - והצביעו במקום זאת להחייאה.

מוצג: בחדר האוכל יש לוחות רצפה בני מאות שנים וקורות שנחצבו בעבודת יד, ארגז חדש עשוי אורן מצולע ושולחן שנבנה על ידי בעל הבית מיטש ליליאן.

נברשת וכיסאות:חומרה לשיקום

חלונות ודלתות (בנוסף):מרווין

סלון קדמי רענן

צילום: טריה ג'ובאן

אז ברטנובסקי וצוותו החלו בחוץ, והתעקשו לחשוף את המסגרת ואת חולשותיה. הם השתמשו טריזים מעץ אלון כדי לחשוף ולתקן את אדמת הבוצה וייצבו חלקים בגודל 8-10 רגל עם קורות רוחב לפני שקשרו את החלקים זה לזה. "לא יכולנו ליישר את הבית, אז יישרנו אותו", הוא אומר.

זו הייתה עבודה מתסכלת. "יכולנו להיות עם D8" (כמו בדחפור זחל) הלכה בדיחת הריצה של הצוות.

שבועות הפכו לחודשים. הבידוד עלה לצד מסגרות חדשות וחיפויי ארז, חלונות ישנים תוקנו, והתוספת האחורית התפתלה למקומה.

מוצג: צבעים ובדים רכים מוציאים את גווני העץ החמים של ריהוט הוינטאג 'וריצוף האורן המקורי.

וילונות:בהיסוס

ספה, כיסא ועות'מאנית:חומרה לשיקום

שָׁטִיחַ:אסם חרס

חדר הורים בהיר יותר

צילום: טריה ג'ובאן

כדי ליצור קו הפרדה עדין בין החלק העתיק ביותר של הבית לבין חלק שנחשב עד כה רק למאה ה -19, הוסיף דגרא פילסטר בחזית הקדמית. "ניסינו לכבד את הכאוס", הוא אומר.

המרפסת העוטפת אכן עזבה את כדור הארץ. הוא החשיך את הבית, ולין ודגרא הבינו שבגיל 100 לערך הוא היה חדש יחסית ולא מתאים למה שהיה במקור קולוניאלי במרכז האולם.

וכך החל מאמץ הלוך ושוב לשקף את מה שהרגיש נכון לבית ולבעליו החדשים ביותר, מתוך א קורת גג קטנה יותר, המתאימה יותר מבחינה ארכיטקטונית, בחזית התנפחות מרהיבה בגג נחושת עם גג נחושת צַד.

מוצג: סוויטת ההורים החדשה המעוניינת מביאה אור דרך חלונות המותאמים לריאות כפולות קיימות.

אמבט מאסטר מרגיע

צילום: טריה ג'ובאן

מבחינת הגימורים, הקבוצה הצמודה מצאה את עצמה הולכת בקו גלי בין כל החדש לעולמים. קח את המטבח, שתופס את הקומה הראשונה של התוספת. עם הטווח הנוצץ שלה, אריחי הרכבת התחתית עד התקרה, וכמעט 650 מטרים רבועים, זה כמעט לא קולוניאלי-מוזר. יחד עם זאת, יש בו אח, יחד עם תקרה נמוכה מסורתית, משיכות פחים בחנויות כפריות ולוחות רצפה רחבים עם חורי מסמר מרובעים. נגרים מקומיים בנו את הארונות וציירו אותם באתר, בדרך המיושנת, כך ש"זה לא נראה כמו קופסת קרטון שנפתחה ויצאו ארונות ", כדברי דגרא.

עם זאת, הוא נבהל כשלין, חושבת כמו חקלאי בלי לחשוב על ארונות עליונים מותאמים, הודיעה שהיא הולכת לפרק שתי ארונות של ארונות בסיס עם ארגז פינתי עתיק.

דגרא נרתע. כך גם ברטנובסקי-והנגר שלו בדרך כלל, ריי קנאפ. "אף אחד מאיתנו לא רצה את זה", מצהיר מיטש.

לין פשוט התעלמה מכולם וסייעה באופן אישי בהתקנת האולם. "אני מאוד מרוצה מזה", היא אומרת. ונחשו מה: עכשיו, כך גם כולם.

מוצג: מראות מעוקלות, שולחן עצמאי וריצוף אורן חדש מחזקות את שילוב הסגנון התקופתי והפונקציה העכשווית.

כיורים:קוהלר

מראות:של לואו

פמוטים:חומרה לשיקום

סטיילינג וינטג 'טרי

צילום: טריה ג'ובאן

יחד, לין ודגראו החליטו שהפורטיק החדש לא נראה בסדר וקפצו במכונית לסיור באזור לפני שדפקו על זר לדלת, לבצע מדידות של מרפסת הכניסה שלה, ולחזור הביתה כדי שאנשי הצוות ינתקו, יחתכו ויחברו מחדש את המרפסת שהם בדיוק היו בנוי. לין עשתה פניית פרסה נוספת לאחר שנסעה בכפר במשך חמישה ימים, הבונה שלה נגרר, וזיהתה את סוג האבן הנכון לאח החדש. כשהוא הגיע באמצע הדרך, היא ודגרא הבינו שזה נראה לא בסדר, והם שכנעו את הבונה הסטואית להוריד אותו ולעבור לבנים. "אני אוהב לומר שאדריכלות היא הרבה כמו בישול", אומר דגרא. "אתה מתחיל עם מתכון אבל אתה משפר אותו."

כמעט שנתיים מזה - לא משנה לגור באתר בנייה שאליו מיץ 'היה חוזר לאחר תקופות מתישות במיקום - עשוי לנסות את הקשרים הקושרים את החברים הטובים ביותר. אבל הקבוצה נשארת צמודה. היום אפילו ברטנובסקי רואה את הרומנטיקה בשימור מה שיש, כשאפשר. "בכל מיתון, יש מלאכות ואומנים שאבדו, שבאמת לא תראה שוב", הוא אומר. "אז טוב שיש אנשים שמעניקים ערך להיסטוריה ולייחודיות של בית ומוכנים לעשות מה שצריך כדי לשמור על שלמות זו."

באשר למיץ ', הוא מודה שיש לו עדיין ימים שבהם הוא תוהה אם הם היו יכולים לחסוך כסף על ידי בניית בית חסכוני יותר מאפס. "אבל תחושת הבית", הוא אומר ומתייחס להילה של חיים ארוכים, חיים היטב, "מזה אני מרגיש טוב."

מוצג: האמבט בסגנון וינטאג 'פונה לכיורים תאומים.

אמבט:התמחות בזריחה

תוכנית קומה: בית חווה קומה ראשונה

תוכנית קומה מאת איאן וורפול

הבית, במרחק צעדים ספורים מאסם חלב לשעבר, זכה לשני קמין ובשטח של 1,800 מטרים רבועים עם גוש בוץ-אבקה בחדר ותוספת מטבח אחורית הכוללת סוויטת הורים למעלה.

תוכנית קומה: בית חווה קומה שנייה

תוכנית קומה מאת איאן וורפול

האכסדרה גם היא חדשה, וכך גם פילסטר בחזית המתאר תוספת מהמאה ה -19 המכילה כיום את חדר המשפחה. יחד עם אמבטיות חדשות, הקומה השנייה שנדחתה זכתה לזרימה טובה יותר.

  • לַחֲלוֹק
ארכיון הבית הישן הזה
Miscellanea

ארכיון הבית הישן הזה

Pawp מציעה לבעלי חיות מחמד תעריף אחיד על כיסוי חירום בלבד לחבריהם בעלי ארבע הרגליים. המשך לקרוא כדי ללמוד על התמחור, הפרטים והביקורות עבור חלופה זו...

S45 E3: החפירה הגדולה
Miscellanea

S45 E3: החפירה הגדולה

הנגישות עומדת בראש השיפוץ הזה, הדורש שינויים גדולים. קווין אוקונור לוקח אותנו לסיור בכמה מהשינויים הללו, החל בחזית הבית, שם הוסרה הכניסה הישנה כדי ...

חברות השמש הטובות ביותר בנברסקה (מדריך 2023)
Miscellanea

חברות השמש הטובות ביותר בנברסקה (מדריך 2023)

הצטרף ל 10,601 אנשים שקיבלו הצעת מחיר חינם וללא התחייבות ב-30 הימים האחרוניםלמרות שאנרגיית רוח היא הבחירה הפופולרית יותר באנרגיה נקייה בנברסקה, אנר...

insta story viewer