Miscellanea

Et hus fra 1800 -tallet med flere tillegg får en samlende ombygging

instagram viewer

Huset hadde en kjerne før borgerkrigen, et tillegg i depresjonstiden, en veranda fra 1940-tallet og et tre-etasjers tillegg fra 1970-tallet. Det tok en voksende familie - og den visjonære matriarken - for å gjøre den til en sammenhengende helhet

Periode stykker

Bilde av Gridley + Graves

Få ting er så flotte som å få detaljene i hjemmet ditt akkurat slik du vil ha det: marmorplaten i riktig høyde for rulling av paideig, en dimmerkontroll som korrekt kalibrerer belysningen, en barstol som ikke bare er kul, men skjegg.

Men det er ikke alle som fremkaller en ønskeliste som Joan Riddles.

Vist: Det originale huset ble bygget med stein fra feltene rundt, sannsynligvis på 1840- eller 50 -tallet, da dette området i Pennsylvania var fullt av nykommere.
Vinduer og dører: Marvin

Kjøkken med kolonialt preg

Bilde av Gridley + Graves

“Du så vasker: Vi slet med dem. Det er Joan, sier hennes mangeårige hovedentreprenør og store fan, Mark Hoopes. Disse vasker ville være de to vegghengere i støpejern i masterbadet. Bortsett fra at hun ikke ville at de skulle henge, men sitte. "Hun får disse sære ideene, men så forsker hun og får det til," fortsetter Hoopes, "og det er derfor det er så gøy å jobbe med henne."

Vist: Benkeplater med kleberstein og penselmalte skap, inkludert en kolonialblå "garderobe" som skjuler kjøleskapet og fryseren, gir kjøkkenet et blikk som har vært der.
Fireback over koketopp: Monroe Coldren og Son Antiques

Allsidig øy

Bilde av Gridley + Graves

Oppmerksomhet på detaljer og litt moro er det venner og medarbeidere har ventet av Joan, som deler hennes viltvoksende hus i Chester Springs, Pennsylvania, med et meny av kjæledyr og en imøtekommende ektemann, Tim. Husstanden inkluderer også avkom, Kate og Joe, nå vokst, men ofte rundt. Faktisk var den siste installasjonen, en kjellerpub, Joes idé.

Men la oss ta sikkerhetskopi.

Joe ble født året etter at paret flyttet inn i huset med fire soverom, tre og et halvt bad og begynte å tinke. Etter hvert som årene gikk, skiftet synet mellom huset og eiendommen og uthusene, som inkluderer en låve av stein. Har du hørt om slow food? Tenk sakte reno.

Vist: Kjøkkenøya inneholder alle slags overraskelser, som et uttrekkbart strykebrett for å ta på sengetøy og skap på kjøleskapets side med en trykklåseåpning der barna pleide å gjemme lekene sine og Halloween sukkertøy.
Tilpassede skap: Tidløst kjøkkenskap
Farge på kabinettmaling: The Real Milk Paint Co.
Kjøleskap og fryser: Sub-null
Plater og veggovner: Ulv
Benkeplater: Bucks County Soapstone Company

Butlers pantry

Bilde av Gridley + Graves

Paret hadde arvet en gal teppe av gammelt og nytt. Mens township begynte å føre poster først i 1996, er steinmurene i den ene delen av gåtehuset trolig fra 1840 -årene, da huset ville ha vært to rom over to, med loftsrom og kjøkken under bakken, ifølge et dokument fra 1980 utarbeidet for en statshistorisk kommisjon. Jim Helms, en nabo som tjenestegjør i den lokalhistoriske kommisjonen, spekulerer i at steinmurene kan ha vært bygget av murere som ankom med en tilstrømning av lutheranere på 1840 -tallet, men han kaster hendene opp når det gjelder låve. Mens 1805 er innskrevet på en dadelstein, kan det året referere til låveens forgjenger.

Vist: Butlers pantry har berget furugulv, vinduer i tidsriktig stil og innebygde, og en benkeplate i beiset eik.

Oppmerksomhet til hengsler

Bilde av Gridley + Graves

Hus, låve og caboodle kunne ikke ha falt i hendene på mer lidenskapelige historieelskere. Spurt om kildene til sin reno -inspirasjon, sier Joan at hun alltid har likt bøker om periodearkitektur - inkludert en av hennes favoritter, Undersøkelse av Chester County, Pennsylvania Arkitektur: 17., 18. og 19. århundre. Da paret flyttet inn, hadde kjøkkenet sist blitt renovert på 1970-tallet og satt i et depresjonstidstillegg med "veldig skummelt elektrisk", husker Joan. Det var også et hvit-sidet tre-etasjers tillegg, også sannsynlig fra 70-tallet, som stiger på den ene siden til nesten dverger hovedhuset. Mellom de originale trappene og de i det tillegget, sier Joan, var det lett å gå seg vill.

Vist: Rustikke steinvegger - avslørt under renoveringen - forsterker husets historie. Kjøkkentillegget ble designet i samme ånd, med gulvbrett av furu i hjerte og detaljer som skapets hengsler til rottehale.
Rottehale hengsler: Monroe Coldren og Son Antiques
Berget tregulv: Waltz Millworks
Steinhugger: Dennis H. Miller

Joan Riddle

Bilde av Gridley + Graves

"Huset var i god form og godt tatt vare på, men for moderne for min smak," sier Joan. Paret strippet tapet og malte, og skiftet alle lysarmaturer, med sikte på "et våningshus se." Budsjettet deres var lite, så arbeidet gikk fremover, ikke alt sammen, bemerker Joan snedig og involverte "moro" ting. De skiftet vinduer og dører, satte skorstein på nytt, satte inn en ny ovn, takte shinglet i taket, skiftet ut rørleggerarbeid og ledninger og la ned terrakottafliser mens de reparerte verandaen som vippet. "1930 -tallets arbeid var et rot, men vi avdekket det ikke før vi gjorde kjøkkenet," sier Joan og henviser til deres første virkelige oppgave og oppdagelsen av merkelige elektriske reparasjoner inne i en yttervegg.

Vist: Huseier Joan Riddle klatrer steintrapper hun og ektemannen Tim, la sammen med en uteplass til den ene siden av verandaen.
Utvendig maling: Sherwin-Williams Superhvit

Spisestue

Bilde av Gridley + Graves

"Det er det som er så gøy med gamle hus," sier Hoopes vennlig. "Du avdekker historien, og du klør deg i hodet og spør:" Hvorfor har det aldri startet en brann? "

Dette var ikke bare en gammel yttervegg, sier Hoopes, men "en vegg som bærer bjelkesystemet i andre etasje, helt opp til sperrene." Jobber med arkitektdesigner Susan Frens, Hoopes forlot det gamle kjøkkenet intakt - og bevarte dermed tilgangen til varme måltider på høyden av en større ombygging - og tok opp den ordspråklige sleggen først etter at det nye tillegget var værtett. For å holde huset stående reiste han og en liten hær gradvis og installerte en tung 22-fots konstruert bjelke. Deretter “måtte vi feste fester til de eksisterende bjelkene i det gamle huset og få alt satt opp slik at det ikke ville falle,” sier Hoopes.

Vist: Spisestuen har sine originale gule gulvbrett i furu, ferdig med et sisalteppe og periodinspirerte møbler og belysning.

Quiltet landing

Bilde av Gridley + Graves

Tillegget, som la til 481 kvadratmeter, og også krevde flytting av septiktanken, tillot kjøkkenet utvide og nye mellomrom for å passe sammen som puslespillbiter - "moderne ting som en moderne familie trenger," Frens sier. Hun samlet et butlers pantry, et gjørmerom med egen sideinngang, et pulverrom og et vaskerom på den ene siden og de mer offentlige områdene, med en inngang bak, på den andre.

Vist: I familierommet la huseierne til en brett-og-lektedør og erstattet et vindu fra 1970-tallet med en vintage som nå har utsikt over kjøkkenet. Joans søster, en antikvitetshandler, bidro med quiltet rundt 1900.
Quilt: Crocks and Quilts, Alexandria, MN

Familierom

Bilde av Gridley + Graves

Frens jobbet for å skape en åpen trafikkavvikling, med et rett skudd fra inngangen bak til trappene i husets opprinnelige kjerne. Det utvidede kjøkkenet og et nytt frokostområde kobles til sidetillegget og det nedtrappede familierommet. Selv om nedsunket rom kan høres strengt ut på 1970 -tallet, "har steinhus vanligvis nivåendringer," bemerker hun.

Vist: En innrammet babyteppe over mantelen og dekorative bjelker som ble berget fra en skofabrikk i Lancaster County, gir varme til det eksisterende familierommet, som var et tillegg fra 1970 -tallet. Joan spesifiserte mange av de skreddersydde slipcovers detaljer om dressmaker.

Maple Canopy Bed

Bilde av Gridley + Graves

Dekket av metall med stående søm, er tilsetningen usynlig fra veien, og inneholder detaljer som gjør at den kan stå stolt som noe nytt, samtidig som den streber etter å blande seg inn. "Windows ble skalert til originalen, og med et våningshus liker vi å gjenta trimmen, men ikke i samme størrelse," sier Frens.

Vist: En periodeinspirert lønn-himmelseng pryder hovedsoverommet.
Veggmaling: Benjamin Moore Pelham Gray

Bath utvidet

Bilde av Gridley + Graves

Ved hjelp av en gammel venn og interiørdesigner, Julie Rice Beeson, jaget Joan ned malingfarger, antikviteter og overflatebehandlinger som ville fremme det ødelagte utseendet. Tilleggets gulv kombinerer gjenvunnet furu og murstein som er berget fra en gate i Wilmington, Delaware. Bekvemmelighetsfylt kjøkken ble også designet "for å få det til å se ut som det hadde vært der en stund", sier møbelsnekker Kevin Ritter, som sammen med sin far, Bryce, møbelprodusent, bygde enkle skap, penselmalt hvitt for å se ut tilbakekall. De avsluttet dem med voks og med koloniale rottehalehengsler, grundige kopier håndlaget av lokal metallarbeider og maskinvarehistoriker Tim Coldren, basert på de nederlandske nybyggerne som ble brukt.

Vist: Huseierne slettet masterbadet for å gi plass til en dobbel forfengelighet og et sjenerøst dusjkabinett. En vintage skjermdør ble brukt til å lage et veggspeil.
Veggmaling: Benjamin Moore delfin
Trimmaling: Sherwin-Williams Ekstra hvit
Toalett: Toto
Dusjarmaturer: Grohe

To vasker

Bilde av Gridley + Graves

The Ritters laget skap i garderobestil for å holde de innebygde kjøleskap- og frysesøylene og en hutchlignende innebygd, begge ferdig med børstet melkmaling i samme kolonialblå som peismantelen, et vintage stykke tidligere eiere fant og restaurert. Hoopes stykket inn mer berget furugulv i de nye mellomrommene, og i stuen la de dekorative bjelker med tre som ble berget fra en gammel skofabrikk.

Vist: Veggvasker i støpejern sitter på mellomlegg på en tilpasset forfengelighet med en marmorplate. Svart marmor hex flis dekker gulvet.
Vasker: Signatur maskinvare
Kraner: Rohl
Skap maskinvare: Whitechapel Ltd.
Gulvflis: Eagle Tile & Marble
Forfengelighet og skap: Jeffrey J. Williams møbelprodusent
Lysarmaturer: Barn Light Electric Company

Kjeller Pub

Bilde av Gridley + Graves

Huset fortsatte å utvikle seg etter hvert som barna vokste. Da Kate, den gang en tenåring, hevdet soverommet og badet i tredje etasje, byttet folkene ut badekaret med en kloss fot med en dusj. Da hun og Joe dro på college, trente Joan sine severdigheter på masterbadet. Hoopes sløyd og bygde det opp igjen, eliminerte badekaret, utvidet dusjen og tilførte strålende gulvvarme.

Vist: Den familievennlige puben, i kjelleren på sidetillegget fra 1970-tallet, har et Harry Potter-tema. Strålevarme holder teglfinergulvet varmt om vinteren.
Snekker- og gulvinstallasjon: Taylor Custom Woodworking
Murstein: Inglenook Tile Design LLC
Flisetter: Dennis H. Miller
Malingsfarge (trim): Benjamin Moore Black Forest Green

Låvebjelker

Bilde av Gridley + Graves

Hver del av huset har en kjeller, som inviterte til kreativ spillunking. Tim hevdet den opprinnelige delen, med kokkens peis, som mannens grotte. Walk-out-delen under sidetillegget, tidligere et lekerom, ble et utløp for familien til Harry Potter-entusiaster.

Vist: De dekorative takbjelkene i puben ble laget ved å splitte hvite eikesperrer plukket fra eiendommens låve. Trinn fører til familierommet.

Gjørmerom

Bilde av Gridley + Graves

"Vi elsker London, og Riddle er et sentralt navn i Harry Potter -historiene," sier Joan om pubens Leaky Cauldron -tema.

Etter de fleste kontoer bør husets romplanlegger være klar til å sette føttene opp. Men ikke forvent at Joan skal henvise hjemforbedringer til det som er motsatt av en bøtteliste.

Vist: Et mudroom-område i tillegg har sin egen sideinngang og belysning og maskinvare i vintage-stil.

Soverom ovenpå

Bilde av Gridley + Graves

"Vi ville tenke på ting lenge," sier hun og tenker på serieoppussinger som har strukket seg over flere tiår. Og Hoopes, hennes mangeårige samarbeidspartner, sier at han ikke forventer at disse ideene slutter å komme når som helst snart.

Vist: Et soverom ovenpå i den opprinnelige delen av huset har utsikt over bakgården.

Terra-Cotta veranda

Bilde av Gridley + Graves

Verandaen, som trolig ble lagt til på 1940-tallet, har nye terrakottak-fliser, installert på skrå for visuelt å utvide sine korridorlignende dimensjoner. Familien liker å samles her under tordenvær for å se skyene trille inn.

Gjenopprettet ildsted

Bilde av Gridley + Graves

Tidligere eiere berget og restaurerte den blå peismantelen i familierommet. De nåværende eierne la til de dekorative takbjelkene.

Plantegninger

Planløsning av Ian Worpole

Et enetasjes bakre tillegg fra 1930-årene ble erstattet med et større som inneholder det nye kjøkkenet, pantryet, pulverrommet, gjørmerommet og vaskeriet. Dette la 481 kvadratmeter til de 3 494 i første og andre etasje. En spisestue ble omarbeidet som et kontorområde, og ovenpå mistet masterbadet et badekar og fikk en stor dusj. I tredje etasje (ikke vist) ble et bad gjenoppbygd, og et lekerom i kjelleren (ikke vist) ble omgjort til en pub.

  • Dele
Photoshop Redo: Ombalansere et boxy-nivå
Miscellanea

Photoshop Redo: Ombalansere et boxy-nivå

En mer fremtredende inngang, en ny veranda og oppgraderte ytterkledning og murverk forbedrer utsikten fra fortauskantenUbalansert frontPå baksiden ...

Photoshop Redo: Retro Ranch blir omarbeidet
Miscellanea

Photoshop Redo: Retro Ranch blir omarbeidet

En mer interessant taklinje og en oppgradert oppføring forbedrer profilen til en oppdrettet ranch på 1970 -talletFør: Raised Ranch"Jeg har aldri li...

Strong House Foundations: Materialer, vekt og prosess
Miscellanea

Strong House Foundations: Materialer, vekt og prosess

Få fakta og lær hva som trengs for å bygge et langvarig grunnlag for huset ditt. Et husfundament er for alltid, så det er fornuftig å ta hensyn til...

insta story viewer