Miscellanea

Lysere opp en 1930 -talls Tudor Revival

instagram viewer

Stilen kan være synonymt med tung og mørk, men denne 1930 -tallet Tudor Revival avviser den oppfatningen, med utvidet plass, en mer åpen flyt og et opplyst interiør som forsterker sin årgang karakter.

Denne artikkelen dukket opp i høsten 2021 -utgaven av This Old House Magazine. Klikk her for å lære hvordan du abonnerer.

Høsttur i 2021, stue i Tudor Revival
Med nesten hver innvendig overflate oppfrisket, beholder stua sine originale takbjelker og peisramme i utskåret eik. Forbi de franske dørene fungerer et tidligere solrom nå som huseier Katherine Breeses hjemmekontor. Maling: Benjamin Moore Rolig (vegger), Skifer (listverk), Nantucket Grey (tak), Cromwell Grey (bjelker); Lysekrone: Barn Light Electric
Tim Lee

Ofte hekter det stemningsfulle eksteriøret til et gammelt hus oss, men interiøret viser seg ikke å være så mye av en fangst. Det er det Katherine og John Breese oppdaget over tid etter å ha spilt inn drømmehuset sitt, en Tudor Revival fra 1930 -årene i White Plains, New York, hvor de begge vokste opp.

På jakt etter å flytte tilbake til området for Katherine sin jobb, fant de seg på jakt etter et hus med en enkel pendling til Manhattan, et mangfoldig skolesystem, en god hage og mye arkitektonisk renter. "Vi ønsket et hus med karakter," sier John. Den de landet tilfeldigvis var rundt hjørnet fra Katherine barndomshjem, der foreldrene hennes fortsatt bor.

Pakket inn stukk, med en bratt skrånende frontvendt gavl, en buet inngangsparti, en fremtredende skorstein med dekorative mur- og murverk og heftig braketter som støtter et dypt takoverheng, har Breese -huset mange av elementene som er typiske for hus i Tudor Revival -stil i sitt æra. På begynnelsen av 1900 -tallet fylte hus som disse Amerikas nye sporvognforstader, og hele nabolag var befolket med lignende historiebokhytter.

Høsten 2021 House Tour, Tudor Revival -kjøkken
Inn fra spisestuen er det nå siktlinjer gjennom kjøkkenet, forbi den store marmor-toppede øya, til familierommet i den ene enden og til frokostrommet til siden. Vasker: Rohl; Kraner: Perrin & Rowe
Tim Lee

"Da vi så det med nye øyne, øynene til husjegere som hadde bodd andre steder, ble vi forelsket i en gate jeg hadde kjent hele mitt liv, ”sier Katherine, som påpeker at selv om nabolaget har ganske mange Tudors, er de alle annerledes.

Da de kjøpte det 2700 kvadratmeter store huset, med sine tre soverom og to og et halvt bad, hadde de bare ett barn, en datter, som var 2. "Da tvillingene kom sammen noen år senere, ble huset plutselig veldig lite," husker Katherine lattermildt.

De fant seg selv klø for litt mer albuerom hele tiden. Kjøkkenet føltes spesielt lite og lukket inn, med fire dører som åpnet seg inn i det. Mangelen på prep -plass var en stor ulempe for John, familiekokken, som lager middag hver kveld. Vaskerommet, som hadde blitt presset ned i en liten hjørnealkove, hadde ingen benkeplate, og da døren var åpen hindret trafikkstrømmen i kokeplassen. Andre steder var det ett bad for alle tre barna, og ingen sølebod der en ung familie kunne lagre støvler, kåper og ryggsekker. I tillegg var frontinngangen mørk og lukket, noe som ga et dystert førsteinntrykk.

Høsten 2021 House Tour, Tudor Revival -kjøkken
Venstre: Over tid vil tennhetten oksidere og utdype fargene. Håndmalte fliser dekker hele serien. Tilpasset hette: François & Co; Tilpasset flis: Tabarka Studio | Ikke sant: De egendefinerte flisene på kjøkkenveggen viser terrakottakantene, et nikk til mursteinen i gjørmerommet. En våningshusvask er sentrert under nye vindusvinduer.
Tim Lee

For å hjelpe til med å jevne ut husets knekk og legge til mer plass uten å gå på kompromiss med karakteren, søkte paret Rye, arkitekt i New York Paul Shainberg, som spesialiserer seg på historiske hus og hadde designet tillegg for noen av husene de beundrer i området.

Dette valget viste det første av flere riktige trekk. "Jeg elsker å jobbe med Tudor -hus," sier Shainberg. "Du tror kanskje at alle disse taklinjene vil by på utfordringer, men Tudors er faktisk en av de enkleste husstilene å jobbe med, på grunn av de mange taklinjene - du kan legge til dem sømløst. "

Etter hvert som disse tingene gjør, vokste omfanget av renoveringen etter hvert som huseiere og arkitekter jobbet sammen. Mens parets første ønskeliste inneholdt et nytt kjøkken, et gjørmerom med et halvt bad, et skikkelig vaskerom og et ekstra bad ovenpå, de hadde ikke vurdert et lekerom for barna, et nytt frokostrom eller en familie rom. Da de snakket med Shainberg, skjønte de imidlertid at dette var deres mulighet til å rette opp husets mangler mens du introduserer nytt rom som dekker deres behov nå - og i framtid. Det var fornuftig å gjøre alt på en gang.

Høsttur i høst 2021, frokostområdet og spisestuen i Tudor Revival
Venstre: Nye buede åpninger innrammer en siktlinje fra den utvidede inngangen foran gjennom det nye frokostrommet. Bord og stoler: Foryngelse; Frokostrom taklampe: RH | Ikke sant: I spisestuen dekker tapet med et mykt blått mønster området under bildeskinnen, som er malt kittgrått. Over hvert av vinduene er en original gipsapplikasjon av jaktvilt malt i samme trimfarge. Taklampe: Visuell komfort; Maling: Benjamin Moore Rolig (vegger) og Skifer (listverk); Bakgrunn: Serena og Lily
Tim Lee

Tidlig i prosessen lærte de også at de ville trenge en sivilingeniør; lokale byggekoder krever en ingeniørplan for å kontrollere avrenning av stormvann skapt av ny ugjennomtrengelig overflater, i dette tilfellet, de nye takområdene og en forlengelse av oppkjørselen for å møte det nye gjørmerommet inngang.

Det vil også være nødvendig med ingeniørkunst for å åpne baksiden av huset og støtte tillegget - her, husets ballongramme betydde at veggene ville trenge konstruert avstivning for de nye rommene la til. Lekerommet, som ligger i kjeller, ville kreve å grave ned for å skape den nødvendige takhøyden. Paret var heldige som fant en proff som passet perfekt for å håndtere arbeidet i en lokal sivilingeniør som også jobber som byggherre.

En uventet sving i prosjektet dukket opp da byggherrens mannskap fjernet husets bakvegger, og manglende mørtel i det gamle marksteinsfundamentet kom fram. De endte opp med å måtte helle et nytt betongfundament der; som selve tillegget, blander det seg rett inn.

Høstreise 2021, familierom i Tudor Revival
Det nye familierommet har takbjelker og en utskåret peisomgivelse, som gjenspeiler stuenes originaler. Østvendte vinduer langs bakveggen fyller rommet med lys. Familierommet har et enkelt undertak som gjenspeiler de originale bjelkene i stuen. Peismantelen ble skåret på bestilling i en trebutikk i Oregon, og dens quatrefoils er en subtil referanse til husets Tudor -arv. Salongbord: Arhaus; Seksjonssofa: RH; Lysekrone: Visuell komfort; Tilpasset mantel: Heartwood Carving
Tim Lee

Byggeprosjektet skapte muligheter for ytterligere forbedringer. I tillegg til å refinere alle de originale eikegulvene, fjernet huseierne flere tiår gamle radiatorer og installerte et nytt tvungen luft-HVAC-system. De kan da miste vinduet AC -enheter, og de eksisterende rommene fikk ekstra brukbar gulvplass.

"Den største klagen folk har om disse Tudors er at de pleier å være smale og mørke," sier Shainberg. “Men nå, når du går inn i dette huset, er det lyst og åpent. Vi konfigurerte inngangspartiet slik at du fra inngangsdøren ser en flate på 30 eller 40 fot helt til vinduene på baksiden av det nye familierommet. ”

Han fant den plassen ved å flytte kjellertrappen på baksiden av forhallen til siden av huset, bak mudrommet. For å fremheve Tudor -aspektene ved huset og for å gjenskape den ensomme originalen, designet Shainberg ytterligere fire buede døråpninger. Den siktlinjen fra inngangsdøren er nå gjennom tre yndefulle buede åpninger.

Høsten 2021 House Tour, Tudor Revival pulverrom og mudroom
Venstre: Med sin moderne vask i vaskestand gjør pulverrommet et stort utsagn på en liten plass. Maling (vegger): Benjamin Moore Yorktowne Green; Synke: Signatur maskinvare; Kran: Rohl; Sconce: Visuell komfort | Ikke sant: Slamrommet gir praktisk plass til en ung families komme og opphold. Med mursteingulv og grønnmalt innebygd, fungerer det som en praktisk inngang utenfor oppkjørselen. Maling (innebygd): Benjamin Moore Chimichurri; Tilpassede skap: New Age trebearbeiding
Tim Lee

I erkjennelsen av at de trengte hjelp til å få sammen nye interiørfinisher for det oppfriskede huset, ringte paret inn interiørarkitekt Danielle Monteverdi, som også er en venn. Igjen viste det seg et tilfelle av riktig pro, riktig prosjekt. Monteverdi var allerede kjent med huset, og var følsom for parets liker og misliker. "Katherine og John elsker husets historiske sjarm, men når det gjelder design, trengte de veiledning."

Siden Katherine liker et strandaktig utseende, inkorporerte Monteverdi sjøglassfargede fliser i hovedbadet. Men hun styrte klienten sin bort fra en drivvedmantel for det nye familierommet og påpekte at det ville kollidere med husets mer formelle Tudor -personlighet. Hun jobbet med Katherine sin affinitet for greener og blues, som utfyller tretoner, ved å veve dem gjennom interiøret. "Nå som huset er mer åpent, med siktlinjer fra rom til rom, er det viktig at fargene er i harmoni," sier designeren.

Oppmerksomhet på de minste detaljene er tydelig gjennomgående. For det nye kjøkkenet designet Monteverdi skreddersydde fliser for å stryke hele bakveggen: håndmalt i hvitt, med et delikat grå-og-blått mønster. "Terrakotta-leiren viser seg gjennom, noe som gjenspeiler teglgulvet i det tilstøtende gjørrommet," sier hun.

Høst 2021 House Tour, Tudor Revival bad og dusj
Venstre: Sjøglassinspirerte fargetoner tilfredsstiller huseier Katherine Breeses ønske om et strandaktig utseende på hovedbadet. Egendefinert forfengelighet i eik: New Age trebearbeiding; Sconces: Visuell komfort | Ikke sant: Dusjveggene er foret med mykgrønne fliser-sekskantede former innrammet med 4 × 4 firkanter. Rommets sekskantede mosaikkgulvfliser fortsetter inn i dusjen. Flis: Wayfair (gulv), Mission Stone & Tile (dusjvegger). Dusjbeslag: Rohl
Tim Lee

Katherine innrømmer at selv om hun liker et skarpt og rent utseende, er hun ikke fan av moderne design. Disse kjøkkenflisene gjenspeiler det hun liker med det renoverte huset: "Flisene representerer det jeg ønsket - for å feire Tudor -designet, men på en måte som føles aktuell."

Hennes favorittrom i huset, spisestuen, fikk også nødvendig TLC. Der, en liten original basrelief av viltvilt-villsvin og hjort-kroner hvert vindu, akkurat den slags fantasifulle Tudor Revival berører huseierne. Og igjen var de heldige som fant en lokal malerproff for nøye å gjenopprette detaljene i støpt gips, som hadde begynt å forverres, før de malte fargen på trimverket.

En annen bit malingmagi ga takbjelker i massiv eik i stua et friskt utseende. I stedet for å fjerne den eksisterende hvite malingen, en tidkrevende og kostbar jobb, foreslo Monteverdi å male dem en mykere nyanse av mørk taupe. I det nye familierommet hyller enkle takhyller i eik med valnøttfinish hyllene til stuens originale bjelker, samtidig som de gir interesse for et mer uformelt, avskåret rom. Peisens mantel har klassiske quatrefoils for en subtil referanse til husets Tudor -arv.

Høsttur 2021, Tudor Revival -soverommet
Breeses soveromsmøbler i skandinavisk stil, kjøpt da de først giftet seg, får en stolthet i den nye soveromsuiten. Maling: Benjamin Moore Veggteppe Beige (vegger) og Hvit (listverk). Vindusblind: The Shade Store
Tim Lee

Alt i alt var renoveringsprosessen en fantastisk opplevelse, sier Breeses. "Paul kom inn i huset og elsket det, og vi ble forelsket i ham," sier Katherine om arkitekten. Byggherren var et sjeldent funn, og designer Monteverdi ga dem det de ikke visste å be om. "Vi kom alle fra samme sted, som er kjærlighet til huset," sier Katherine. Nå som det toårige prosjektet har gitt mer plass og et kjøkken som er stort nok til å mate gjester, underholder Breeses ofte. Katherine foreldre er i nærheten og kan komme innom ofte for å tilbringe tid med barna.

John liker hvordan livet har lysnet opp.

“Det nye familierommet vårt vender mot øst, og naturlig lys strømmer inn. Å gå inn der først på morgenen er den perfekte måten å starte dagen på. ”

Hans kone er enig.

"Hver dag kan jeg ikke tro hvor heldig jeg er," sier Katherine. “Vi har et flott hjem, og foreldrene mine er rett rundt hjørnet. Og fordi det er behagelig og enkelt for en mengde, er dette huset uavgjort for familie og venner. ”

Høsten 2021 Hustur, Tudor Revival Breese familieportrettMeg Reinhardt

Oppsummering av renovering

HUSEIERNE: Katherine og John Breese, vist med barna, Vivian, 11 år, og tvillingene Deirdre og John, 8 år.

HUSET: En eksisterende 2700 kvadratmeter stor Tudor Revival antas å ha blitt bygget i 1932. Med en grasiøs og pittoresk fasade, hadde den utdaterte interiører, inkludert et trangt, dysfunksjonelt kjøkken. Det var ingen gjørmerom, og inngangen foran var mørk og lukket inne.

HVORFOR DE VELGER DET: Paret kjente og elsket nabolaget Gedney Farms; Katherine foreldre bor rundt hjørnet, og de ble tatt av husets Tudor -karakter.

PLANEN deres: Lag et større, mer funksjonelt kjøkken; legg til et barnebad; flytte tøyet bort fra kjøkkenet; legge til et mudroom, et frokostrom og et familierom; forstørre et bakdekk for å koble til de nye mellomrommene; og forsterk lyset og strømmen.

LAGET deres: Paret leide inn en arkitekt som kjenner og elsker Tudor -hus, en byggherre som også er ingeniør, og en interiørarkitekt som kjenner deres livsstil og smak.

LÆRT EN LEKSE: "Akkurat som du vil være tro mot den du er, lærte Danielle [designeren vår] meg at du vil være tro mot huset ditt," sier Katherine. "Jeg ønsket drivved, og hun fortalte meg at drivved rett og slett ikke hører hjemme i et Tudor -hus. Stol på dem når du jobber med eksperter! ”

Høsttur i 2021, Tudor Revival foran eksteriørMeg Reinhardt

Plantegninger

Høsten 2021 House Tour, Tudor Revival plantegningerIan Worpole

Et bakre tillegg økte husets boareal med omtrent 2000 kvadratmeter, inkludert et stort lekerom i kjelleren (ikke vist). Mens stua og spisestuen holdt seg innenfor de opprinnelige fotavtrykkene, åpnet renoveringen opp inngangspartiet mellom dem og forlenget kjøkkenets bakre yttervegg, noe som gir mulighet for en større kokeplass, et gjørmestue, et halvt bad, et familierom og en frokost rom. Et sidedekk ble utvidet for å nås fra de nye mellomrommene.

  • Dele
Hvordan bygge en utendørs sofa
Miscellanea

Hvordan bygge en utendørs sofa

Denne Old House DIY-eksperten Jenn Largesse deler hvordan du bygger denne kjekke treseters utendørssofaen fra 2×4-brett.ProsjektdetaljerFerdighet1 ...

Hvordan installere et jernrekkverk på betongtrinn
Miscellanea

Hvordan installere et jernrekkverk på betongtrinn

Mason Mark McCullough hjelper en huseier å legge til et smijernsrekkverk til trinnene for å gjøre dem tryggere for barn og eldre voksne.DeleAlle de...

Ombygging av et klassisk hjem fra 1929 i Westfield, NJ
Miscellanea

Ombygging av et klassisk hjem fra 1929 i Westfield, NJ

En gjennomtenkt oppussing gir et nytt kjøkkensenter, en mudderromsinngang og mer – samtidig som den hedrer husets klassiske bein fra 1929.DeleAlle ...

insta story viewer